Kosten website laten maken

kostenwebsitelatenmaken

Belangrijk is dat u goed nadenkt over wat u wilt. Wat moet de website bereiken en uitstralen? Wilt u een goedkope low budget website die vertelt wie u bent, maar meer ook niet? Of wilt u een degelijke website, die goed gevonden wordt op google en die daadwerkelijk het geïnvesteerde geld driedubbel oplevert? Een website gaat 5 jaar mee. Kijk goed rond en investeer verstandig, een website levert altijd meer op dan dat er geïnvesteerd wordt.

Wat zijn de kosten dan?

Websites zijn er in verschillende prijsklassen. Zoals elk ander product wordt de kostprijs bepaald door volume en arbeidsuren. Een vloer van 30m2 is goedkoper dan een vloer van 50m2. Een grote vloer kost meer materiaal en meer manuren om de vloer te leggen. Dit geldt ook voor websites. Een website van 1 pagina met een foto en contactinformatie is goedkoper dan een website met 10 pagina’s, fotoalbums, video’s en een contactformulier. Zo vindt u een budget website al vanaf €500,- tot €750,- en kan een uitgebreidere website €1000,- tot €1500,- kosten.

Vaste kosten website

Naast de aanschafprijs zijn er een paar vaste kosten. Om de website online te zetten is er een hosting nodig en om de website te kunnen bereiken heeft deze een domeinnaam nodig. Net als bij het maken van de website en het leggen van een vloer, hangen de kosten van de hosting af van het volume van de website.

Prijzen webdesign bureaus

Het is fijn wanneer webdesign bureaus transparant zijn in hun prijzen. Veel bedrijven beloven erg goedkoop te zijn, maar vertellen niets concreets over de prijzen van een website of hun prijs per uur. Ook zou het gemakkelijk zijn voor een klant om te weten hoe de domeinnaam en hosting geregeld wordt. Ten slotte is het ook fijn als er een regeling getroffen wordt voor het onderhoud en beheer van de website.

Prijzen van een website bij Globeview

Globeview is volledig transparant. De kostprijs van een website wordt geheel bepaald door het aantal manuren. U betaalt alleen het uurloon maal het aantal uren die in uw website zijn gestoken. De prijs per uur bij Globeview is €57,50. Afhankelijk van het volume worden er 15 tot 25 uren besteed aan een website. Bij Globeview kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. U geeft aan hoe u uw website voor u ziet, wat u graag op uw website zou zien en wat uw budget is. Globeview geeft u binnen 48 uur een prijs. De hosting en domeinnaam kunt u gemakkelijk regelen via Globeview. Geen last van meerdere bedrijven die in uw website worden verwikkeld, geen overmatige kosten en een altijd-online-garantie. De prijzen van de hosting pakketten en domeinnamen vindt u hier .

Onderhoud van een website bij Globeview

Het onderhoud wordt bij Globeview geregeld op strippenkaart wijze. U kunt bij ons tegen verlaagd tarief een aantal onderhoudsuren inkopen, die wij per minuut besteden aan de benodigde updates en aan uw wensen. Zijn er veranderingen of vernieuwingen nodig, een mailtje of telefoontje en het wordt voor u geregeld. Het is ook mogelijk om uw website zelf te onderhouden met behulp van WordPress. We leggen u uit hoe het werkt, wat u ermee kunt en hoe u er het beste mee kan werken, zodat u heel veel informatie zelf kunt aanpassen.